Masz konta? Zaloguj się

dwadziescia pięć

 

Kategoria:
Inne

Składniki:
Woreczek migdałów
Bita śmietana
4 Lyżki cukru
Dwa jajka

Sposób przygotowania:
Wsypac 4 duże lyżki cukru na patelnie i podsmarzyć po 2 minutach wsypać garść migdałów na patelnie i mieszać na malym gazie z cukrem póżniej połozycw jakims cichym mejscu :D i poczekac az wystygnie i skostnieje.
Teraz mamy bita smietane w proszku a każdy chyba wie jak ja [rzygotowac , no więc przygotujemy... nastepnie rozbic dwa jajka i oddzielić białko od żółtka z żółtkiem zrobcie co hccecie ale białko musicie ubic albo wymiksowac mikserem tak aby zrobiła się scięta biala pianka ;p.
Teraz ostygnietą ,,polewe cukrową" zmielic w mikserze tak aby zamienilo sie w piasek , treaz wsypujemy to do bitej smietany i mieszamy... a teraz wlewamy nasza bialą pianke z białka do calego tego czegoś i mieszać... mieszać .. miesz.. dobra koniec .
Następnie wlewamy to do salaterek i do lodówki na cały dzień ,a jutro OLIMP w gebie no to narazie.
AHA ZAPOMNIAŁEM O JEDNYM , WIECIE Z KAD NAZWA TEGO DESERU??? ,,25" NO ŻE 25 ZL TO WSZYSTKO KOSZTUJE BO MIGDALY TAKIE DROGIE ;D

LINKI SPONSOROWANE:


Z fotogalerii:

Najnowsze: